Aura,og fargebetydningene.

Jeg har ikke så veldig god tro på meg selv,troen blir bedre,den er definitivt mye bedre nå enn hva den var før,men den er langt ifra der jeg vil den skal være. 

Så når det er snakk om Aura,dette er kjempeinntressangt synes jeg,å kunne lese din egen aura og ikke minst andre sin er jo veldig spennende. Jeg har prøvd det et par ganger,men jeg får det bare ikke til ordentlig,nå har jeg ikke så god tålmodighet når det gjelder slike øvelser heller..men jeg har heller ikke nok tro på at jeg kan klare det enda. 
Men jeg vil gjerne dele en øvelse du kanskje kan prøve om du er inntressert  i å prøve:) Del det gjerne med meg om du får det til! Sett deg atmed en lys vegg,helst med dempet lys/men ikke helt mørkt! Pust inn og ut noen ganger,mediter,eller
gjør noe som får deg til å slappe av,så plasserer du handa de på veggen foran deg med sprikende fingrer.

Fastsett blikket ditt på et punkt rett over fingrene/eller ved siden av og hold det der. Etterhvert vil du se en et grått/hvitt lys rundt fingrene,dette er auraen din,fortsett å se på dette punktet,etterhvert vil du se at det får farge. Ikke se direkte på auraen da den får farge,da den mest sannsynelig vil forsvinne da. Fortsett bare å se på det punktet du i utgangspunktet så på,og prøv å se om det skifter farge,eller fargen foreks blir sterkere eller svakere. 
Dette er jo bare et eksempel,men har visstnok fungert bra for de fleste:)

Nå skal jeg skrive litt om hva fargene betyr. 

 

Rød: Stolthetens farge, men det er samtidig groundingen, (din jordforbindelse). Det finnes mange nyanser av rødt. Rødt er kjærlighet, uegoistisk kjærlighet og egoistisk (sjalu) kjærlighet. Du finner kraft og energi.

Rosa: Rosa i auraen er den hengivne kjærlighet. Den viser ren og uselvisk kjærlighet. Den givende kjærlighet.

Orange: Mye oransje i auraen tyder på stor selvsentrering. Dette kan lett slå over til en egoistisk tanke og handling. Alt rører seg om personen selv. Her ligger viljen til å handle.

Gul: Intellektets farge. Dette viser at personen har en klar og et høyt utviklet intellekt. Gul er også energiens farge. Denne fargen hører til solar plexus chakra. På mange måter kan dette sies å være vårt viktigste chakra eller senter. Hvis fargen er mer gyllengul viser det til høy åndelighet.

Grønn: Healing egenskaper, balanse og tilpassningsevner. Dette  er de tre hovedformene for de ulike nyansene av grønn. Grønt er også kjærlighetens farge. Grønt skaper harmoni i sinnet. Grønt er også broen til den åndelige verden.

Blått: Her kommer de åndelige følelsene frem. Fromhet, uselviske følelser, åndelig og religiøse aspekter. Blått er også kommunikasjon. Det skrevne og verbale.

Indigo: Denne fargen, viser dyp tenkning og åndelighet. Denne fargen representerer det tredje øyet. Åpenheten til de kosmiske krefter.

Fiolett: Denne fargen er blant de høyt åndelige fargene. Den viser hengivenhet, religiøsitet og finnes blant de okkulte mystikere. Sort fiolett finnes blant de som jobber med sort magi.

Sort: Hat er sort, slik den vises i auraen. Brunsort: Viser depresjon. Den sorte fargen suger til seg all energi. I bruk på klær, så kan denne fargen virke beskyttende.

 Brun: Sies å være egoismens farger. Den viser grådighet og tildels griskhet. Hvis fargen er rødbrun. Orange brun viser ambisjoner.

Grå: Grå viser til sykdom. Den henviser også til sorg og angst. Sølv derimot er mye energi og flerfoldighet.

Hvit:  Hvit er meget høy åndelighet. (Viser at personen ikke har så mye forankring i den fysiske verden). Det kan også vise at personen er i ferd med å forlate det jordiske livet.

 

3 kommentarer

AngelicaDeathAngel

23.jun.2011 kl.06:22

nah dette stemmer nok desverre ikke. Fargene betyr nødvendigvis ikke en ting. og mye annet som du har skrevet ovenfor stemmer ikke. Er en bok som heter: Les din aura, den er norsk og foklarer fargenes betydning ganske bra i forhold til den dårlige infoen man finner på nettet.

energier

26.jun.2011 kl.00:04

AngelicaDeathAngel: Deg om det:) At fargene betyr det som står her/er selvfølgelig forkortet,og farger kan bety flere ting,men ikke når det gjelder auraen.Så lenge du ikke mener forskjellen på "skittenhvit" og HVIT foreks.

Dette har jeg selv hørt fra en dame som har jobbet med dette i 10 år. Men det kan selvfølgelig fortsatt være delte meninger om hva det betyr.

Hva er det ellers som ikke stemmer ovenfor mener du?

AngelicaDeathAngel

28.jun.2011 kl.01:08

eks: sort ville jeg eller forklart som at man tar energi bevisst eller ubevisst/vil være litt skjult eller slikt. Sort er ikke nødvendigvis hat, KAN være det ja:) men jeg har sett flere og har opplevd selv å ha sort aura men ikke vært hatfull da. De gangene jeg har hatt sort aura har jeg eventuellt tatt veldig mye energi fra andre mennesker rundt meg eller følt at jeg ville være litt skjult. altså vært kanskje litt dyster og ego på energien fra andre. somregel har jeg faktisk fiolett aura og har somregel det selv om humøret mitt kan forandre seg. Alle aura fargene er nødvendigvis ikke enten positiv eller enten negativ side, kan være nøytral Uansett hvilken farge:) den kan bety noe positivt og noe negativt/eller nøytralt, spørs helt på hvem som har den aura fargen og hvordan den personen er, (humør/personlighet) også ang hvit aura har jeg opplevd at noen har fargen når de nettopp har forstått noe/klart noe innenfor det spirituelle, altså en slaks opplysthet. og den fargen varer nødvendigvis ikke over lengere tid.

hvertfall sånn jeg har opplevd ting men man kan ikke bare se på noens aura og forstå hvordan noen har det, man må også bruke intuisjonen og lese personen for å forstå. :)

Skriv en ny kommentar

energier

energier

19, Harstad

Jeg liker å dele tanker og meninger med andre,og er veldig gla i å skrive,det har alltid gjort meg godt å få skrevet ned tanker og følelser,da får jeg litt mer oversikt og kontroll over litt av hvert:) Man blir fort utsatt for skeptikere da man skriver om det spirituelle sånn som jeg velger å gjøre,men jeg vet hvor godt det er å lese om andres erfaringer når det gjelder nettopp dette,så jeg gjør det jeg føler for:)Går heller ikke å snakker så åpent om dette ellers i hverdagen,så da er det fint å kanskje møte andre som vil høre om det,og inntresserer seg for det:)

Kategorier

Arkiv

hits

post signature